välkommen till oss i väsby!

Här hittar du en fullutrustad och toppmodern verkstad med 5 liftar. Vi utför alla typer av arbeten, från service till helrenoveringar och har även en egen skadeavdelning. Alla våra tekniker är välutbildade och genomgår kompletterande utbildningar regelbundet. Vårt mål är hög kvalitet, noggrannhet, högt säkerhetstänk och miljövänliga metoder samt bästa möjliga service till våra kunder.
Vi är väldigt stolta över vår personal, så för er som ännu inte lärt känna oss alla kommer här en presentation av vårt verkstads-team!

loading...

Vårt team

Niklas Örtengren - Verkstadsansvarig
Mitt intresse för motorcyklar har alltid varit stort och jag har varit förälskad i Ducati sedan barnsben. Jag har tidigare jobbat som tekniker i över 10 år och tillsammans med mitt entreprenörskap blev starten av Desmocenter ett naturligt steg vidare. Jag är stolt över att tillsammans med min kompanjon Adi Ravid ha skapat en fantastisk Ducatibutik i Stockholm som aldrig tidigare funnits. Jag är även otroligt stolt över teamet vi har på Desmocenter, ett tajt team som också blivit som en familj.

Douglas Lindblad - Servicerådgivare
Jag har alltid jobbat inom fordonsbranschen och alltid haft en passion för motorcyklar. Jag är uppvuxen med motorcyklar och barndomen bestod av Moto-GP, motocross, utställningar mm.
Det finns mycket jag gillar med Ducati men just deras anknytning till racing gillar jag starkt.
Det jag gillar mest med att jobba på Desmocenter är chansen att få hjälpa kunder med stort som smått, samt att träffa massor av härliga människor!

Fredrik Regnestam - Tekniker
Jag har jobbat på Desmocenter sedan 2016 och är bland annat certifierad i Desmo Master Electronics som är Ducatis högsta grad av elektronikutbildning. Mitt intresse för motorcyklar har funnits där sedan dag ett och var en självklar anledning till att jag började jobba med motorcyklar. Det jag gillar med just Ducati är att de håller en riktigt hög kvalitetsnivå, samt att designen hos hojarna har en stark känsla av närvaro. Det jag gillar mest med mitt arbete är att få jobba på en väldigt välutrustad och välskött verkstad samt mina kollegor.

Dave Jackson - Tekniker
Jag kommer ursprungligen från Southhampton, England, och jag har jobbat som helikoptertekniker i brittiska armen i 12 år. Efter detta så reste jag runt i världen och på vägen träffade jag en tjej från Sverige och har nu bott i Sverige sedan 2021. 
Det jag gillar mest med att jobba på Desmocenter är att jag får använda min tekniska kompetens inom ett nytt område. 

Linus Regnell - Skadetekniker
Jag upptäckte mitt mc-intresse i 16-årsåldern när jag och min pappa mekade moppar, och valde sedan att gå Bergstrands Yrkesgymnasium inriktning mc-teknik. Jag gjorde då min praktik på Desmocenter och fick sedan fast anställning här. Det jag gillar mest med att jobba på Desmocenter är att jag har bra arbetskamrater och det är en väldigt fin verkstad, men det är även en otroligt välkomnande och inkluderande atmosfär här. En av mina favorit-Ducatis är XDiavel!

Oskar Magnusson - Skadeansvarig
Efter 12 år som teknisk utbildare inom bilbranschen, har jag nu professionellt hittat tillbaka till motorcyklarna och är ansvarig för skadeverkstan på Desmocenter. Hojar har dock alltid varit en del av mitt liv och jag har haft, och har även idag flera olika motorcyklar av olika typer och märken. 
Det jag gillar mest med mitt arbete är att få hjälpa kunder med deras skadade hojar och få dem att bli som nya igen. 

Daniel Sundheden - Leveransverkstad
Mitt motorcykelintresse började egentligen när min storebrorsa skulle ta mc-kort, för skulle han köra motorcykel så ville jag också göra det. Efter att ha jobbat i sportbilsbranschen under flera år så började jag på Desmocenter 2018. Jag uppskattar teknik och riktigt snygga produkter, och det jag gillar med Ducati är framförallt den vackra designen, karaktärskänslan och det sköna motorljudet.

Elliot Stenegård - Tekniker Leveransverkstad
Min pappa har alltid gillat motorcyklar så när jag var i 10-årsåldern fick jag en liten cross och det var då mitt eget mc-intresse väcktes till liv. Under åren som följde insåg jag att jag tycker det är kul att lösa problem samt att jobba med händerna så därför valde jag Yrkesgymnasium inriktning mc-teknik. Jag började som praktikant här 2021, gjorde sedan lumpen som mc-ordonnans och kom tillbaka som anställd sommaren 2022. Det jag gillar bäst med mitt jobb är att få jobba med något jag brinner för, och det jag tycker om med att jobba just här är framför allt mina kollegor, men också en väldigt bra arbetsmiljö. Det märks att mycket fokus läggs på att alla här ska trivas och må bra.