välkommen till oss i södertälje!

Vi har lyssnat på våra kunder och öppnat en servicepunkt i Södertälje! Lokalen ligger i Moraberg och rymmer en  kund-mottagning samt en fullutrustad verkstad, och en mindre lounge är också på gång där kunderna kan koppla av eller arbeta medan de väntar på att deras mc servas.
Här erbjuds i första hand service, medan större arbeten samt skade-ärenden fortsatt hanteras på anläggningen i Upplands Väsby.
För att boka din service i Södertälje så välje du bara den anläggningen i boka service-formuläret.

vårt team

Henrik Hofling
Jag har jobbat länge i mc-branschen, både som kundmottagare och garantiansvarig, men med ett stort intresse för att skruva bestämde jag mig 2016 för att flytta till USA och studera till tekniker. Jag har även ett brinnande intresse för Racing och flyttade 2019 till Belgien för att skruva i VM i motocross. 2020 fick jag ytterligare en chans att få bli tekniker för Yamahas Fabriksteam. En mycket rolig resa. Till Desmocenter kom jag i slutet av 2020, där jag nu ansvarar för vårt nya servicecenter i Södertälje.

 

Robertino Panni
När jag var liten hade min farbror en egen verkstad så jag spenderade redan som barn väldigt mycket tid på en verkstad, och fick därifrån tidigt ett stort intresse för motorcyklar. Utanför verkstaden fanns ett inhägnat område där jag började köra motocross så fort jag kunde hålla balansen på en motorcykel.
Det jag gillar allra mest med mitt arbete är att det inte känns som ett jobb. Det är mer som att man arbetar med sin hobby! 

Miroslaw Zelazko - Tekniker
Presentation är på gång!